Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

De tentoonstelling MVRDVHNI The Living Archive of a Studio heeft als basis het omvangrijke fysieke en digitale archief van architectenbureau MVRDV en opent gelijktijdig met het Open Depot van Boijmans van Beuningen, een ontwerp van MVRDV. Het Open Depot kiest met een open opstelling voor een nieuwe benadering van beheren, ontsluiten en tentoonstellen. Geïnspireerd op het Open Depot toont de tentoonstelling het archief van MVRDV als een levende entiteit die plaatsvind in kantoorruimten, en niet in museumzalen. 

Als werkomgeving is het kantoor de plek waar ideeën en projecten vloeiend heen en weer bewegen tussen heden, verleden en toekomst.

Samen met MVRDV worden voor de tentoonstelling nieuwe instrumenten ontwikkeld om het overwegend digitale archief op alternatieve manieren te ontsluiten, te ordenen en te presenteren.

datum
16/09/2021
tijd
19:30 – 21:00
taal
Engels
verder deze avond

16:30 | WdKA/PZI Master Design Graduation Show: Ooit eens daarna

locatie

Online evenement. Sluit aan bij het event.

toegang

Gratis

TNL! In the Works

Bij TNL! In the Works krijgen deelnemers een kijkje achter de schermen van Het Nieuwe Instituut en denken mee met onderzoek, tentoonstellingen en programma’s die in voorbereiding zijn.

MVRDVHNI is mede mogelijk gemaakt door:

Alice Bucknell, MVRDV NEXT (Sanne van der Burgh, Leo Stuckardt, Jaka Korla),Namelok, Giacomo Nanni & Francesca Morini, Carl Rethmann, Eline Wieland / WielandStudio
Jan Knikker, Winy Maas, Fokke Moerel, Suzanne Oxenaar, Jacob van Rijs, Eline Strijkers, Nathalie de Vries, Eline Wieland, Stefan Witteman, Yasutaka Yoshimura
Ludo Groen, Marten Kuijpers, Suzanne Mulder
Aric Chen
Daphne van Schaijk
MVRDV, Geoff Han
Geoff Han
Johannes Schwartz