Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Esmée Dros

Esmée Dros is grafisch ontwerper en vertaalt verhalen die verteld (moeten) worden. Ze is nieuwsgierig van aard en onderzoekt in haar werk hoe ze een brug kan slaan tussen beeld en inhoud. Dit doet zij in verschillende vormen vanuit haar expertise: van gekleurde figuren in publicaties tot gespreksvormen. Esmée houdt van de zon, naar de markt gaan en samenwerken met mensen uit allerlei disciplines.

“Als omleider wil ik graag mijn ontwerppraktijk inzetten om samen met bezoekers iets kleins te maken, waardoor je altijd met een zelfgemaakte visuele herinnering naar huis gaat."

datum
25/08/2022
tijd
19:00 – 20:00
taal
Nederlands, Engels
verder deze avond

Het museum is gratis te bezoeken van 17:00 tot 21:00 uur

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Deze Thursday Night Detour is geannuleerd.

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in Het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.

MVRDVHNI is mede mogelijk gemaakt door:

Alice Bucknell, MVRDV NEXT (Sanne van der Burgh, Leo Stuckardt, Jaka Korla),Namelok, Giacomo Nanni & Francesca Morini, Carl Rethmann, Eline Wieland / WielandStudio
Jan Knikker, Winy Maas, Fokke Moerel, Suzanne Oxenaar, Jacob van Rijs, Eline Strijkers, Nathalie de Vries, Eline Wieland, Stefan Witteman, Yasutaka Yoshimura
Ludo Groen, Marten Kuijpers, Suzanne Mulder
Aric Chen
Daphne van Schaijk
MVRDV, Geoff Han
Geoff Han
Johannes Schwartz